torstai 16. joulukuuta 2010

Pakkasia ja joulun aikaaHuh! Taas on muutama kuukausi vierähtänyt ja vaikka mitä on kerennyt tapahtumaan! Silloin kun oli vielä tosi pimeää ja maassa ei ollut lunta onnistuin satuttamaan tassuni. Kannuskynsi repesi koirapuistossa temmeltäessä ja se piti seuraavana päivänä poistaa nukutuksesta. Hoitajat lääkäriasemalla kummastelivat, kun olin herännyt heti herätyspiikin jälkeen! Kävelinkin reippaasti vielä kotiin, mutta seuraava yö oli aika surkea kaulurikaulassa, kun en osannut mennä sen kanssa makuulle. Tassuunkin sattui ennen kuin sain kunnon kipulääkkeet. Tassu kuitenkin parani nopeasti vaikkei mitkään tossut ja siteet siinä pysyneetkään. Ja mokomasta kaulurista ja antibiooteista sain sitten korvatulehduksen...

No nyt elämä on taas mukavaa! Ensinnäkin olen opettanut omistajani pelaamaan jalkapalloa! Syöttelen palloa mielelläni heidän kanssaan. :D Idean taisin saada jalkapalloiluun siskoltani Helmiltä, kun kävimme moikkaamassa sitä loppukesästä.

Sitten on hauskaa myös kun on lunta! Umpihangessa on kiva könytä ja työntää pää lumihankeen hartioita myöten. Ja lunta kiva kaivaa! Ja sitä on kiva syödä! Ja pakkanen ei paljon haittaa, kun pysyy liikkeellä. Ja on mulla jotain takkejakin, mutta niitä pidän vain kun on tosi kylmä tai tuiskuttaa.

Kovasti yritän komenttaa noita omistajia haukkumalla. Ei ne kyllä oikein tottele! Ja koirapuistossa yritän komentaa niitä isoja koiria, oliko ne nyt jotain tanskandogeja tai jotain. Jos eivät ota mua mukana leikkiin, niin näykkäsen vähän takajalasta!

Mutta nyt toivottelen rauhallista joulun aikaa kaikille!

Ps. Tammikuussa pääsen kuulemma koiranäyttelyyn Turkuun, ihan junnuluokkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti