perjantai 6. toukokuuta 2011

Kevätkujeilut

Tervehdys taas Kalliosta! Ennen pääsiäistä olin Lahdessa ja sain näyttelystä JUN-ERIn. Omistajat kiittelivät, kun en ulvonut tällä kertaa koko näyttelyssä oloaikaa niinkuin Turussa.

Ja seuraavana päivänä vasta olikin hauskaa, kun pistäydyimme Mustiin ja mirriin Tapiolassa... Siellä oli naminsyöntikisa! Ja sen luonnollisesti voitin ajalla 19 sekunttia. Sain pari pussia nameja ja lahjakortin, jotka emäntä ystävällisesti kävi jälkeen päin hakemassa.

Emäntää on tullut muutenkin vähän liikutettua. Kävimme maanantaina agilityssa ja tokihan sitten aitojen hyppelyn jälkeen siirryttyämme tunnelissa juoksemiseen päätin, että emännänkin on aika osallistua ja jätin palkintolelun putkeen. Isäntä vain ei ollut nyt ihan skarppina eikä ottanut kuvaa tästä suorituksesta. Aitojen ja putken lisäksi treenasimme myös puomilta alastuloa ja keppejä.

Olen ollut muutenkin puhakkaalla päällä näin kevään kynnyksellä. Olen etsinyt päivisin kovasta emännän ulkoilutakin taskusta palkintonameja, kun niitä maanantainakin sieltä löytyi. Kova homma vaan oli, että pääsin niihin käsiksi.. piti syödä reikä ensin takkiin ja sitten vielä namipussiin. Nyt emäntä ja isäntä ovat alkaneet puhua, että uuteen asuntoon tulee kenkäkaapin lisäksi vielä ovet eteisen naulakkokaappiin.

Nyt pitää jatkaa uusien kujeiden keksimistä, ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti