sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Auringosta ja luonnosta nautiskelua

Aika on kulunut nopeasti ja ihanat kesäkelit ovat hellineet meitä. Nättien kelien ansiosta on voitu viettää paljon aikaa ulkona, niin tavallisissa kuin koirapuistoissakin. Lähipuiston jengiin Osku onkin päässyt jo hyvin mukaan.

Helatorstaina oli jännää tutustua Mustikkamaalla aivan iiiiiiihaaaanaaaan hiekkaan!Omasta vesipullosta on hyvä juoda, kun aurinko porottaa.Käytiin katsomassa minne muutetaan sitten vuoden päästä ja Oskukin pääsi kävelemään vapaana. Ei vaan tainnut tajuta, että olisi voinut juoksennella enemmänkin. :)Pentukoulussa on käyty harjoittelemassa mm. paikkaa. Yllättävän hyvin meni, vaikka ympärillä oli paljon häiriötekijöitä.

Ensi viikolla on jo aika mennä taas rokotettavaksi. Kaiken kaikkiaan on mennyt aika mukavasti. Vielä Osku ei ole mitään isompaa onnistunut tuhoamaan ja välillä on mennyt yli vuorokausi sisäsiistinäkin. Nappularuokavaliota on muutettu osaksi raakaan jauhelihaluu-tattarisuurimo-sekoitukseen ja broilerin kauloihin. Eilen alkoivat Oskun silmät rähmimään. Niitä on nyt hoidettu silmähuuhteella. Toivottavasti menee ohi tai pitää aikaistaa eläinlääkärikäyntiä. Kohta taas pentukouluun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti