maanantai 28. huhtikuuta 2014

Aurinkoisia terveisiä

Aurinkoisia terveisiä parvekekyttääjiltä!


Pääsiäissunnuntaina käytiin Oskun kanssa ylimääräisissä treeneissä. Vähän harmittaa, kun aikataulu venyi, mutta saatiin kyllä oma aikaa koko rahan edestä. Sainkin vähän vinkkejä kontaktitreeneihin ja keppeihin. Sitten vana käytäntöönkin pitäisi soveltaa. Taas on kontaktitreenit jäänyt vähälle, kun se on niin vaikeeta mennä parvekkeelle ja treenata. Parit valssitreenitkin sain.

Torstaina oli mukava hyppy-putkirata, jolla treenattiin putken toiseen päähän lähettämistä kauempaa. Pimeästä kulmasta lähettäminen onnistuikin Oskulla aika hyvin, mutta putkesta toiseen kauko-ohjaaminen ei kyllä oikein luonnistunut. Treeniä vaan siihen lisää. Helmi oli vielä toipilaana, joten otettiin vain vähän remmissä kontaktin alastuloa. Tärkeintä on tässä vaiheessa pysähdys - vapautus käskystä ja eteenpäin suuntaaminen.

Helmi pääsi kesällä vielä toko-ryhmäänkin heinäkuun puolesta välistä, jeejee. Typy saa aktivointia siis ihan urakalla ja mut tapaa arki-iltaisin lähinnä Ojangosta. Helmin kesän agsaohjelmakin on jo netissä. Ohjaajamme on kivasti suunnitellut oman ohjelman ihan Helmiä varten. <3

Keskiviikkona on omatoimitreenit Oskun kanssa hallilla ja Helmi käy sillä välin poistattamassa tikit masusta. Ei tahdo enää typy pysyä nahoissaan, kun tötteröpäät eivät saa riekkua ja hyppiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti