maanantai 14. huhtikuuta 2014

Hupailua mölliradoilla

Sunnuntaina oli harmaa päivä, mutta käytiin HSKH:n tehisryhmän järjestämissä möllikisoissa ottamassa Oskun kanssa kaksi starttia kisan ulkopuolisina. Vähän jänskätti, että miten Osku keskittyy toisessa startissa, kun viime syksynä tuplastarteissa mokoma tuppasi karkaamaan kameramiehen luo...

Tarkoitus oli panostaa omaan ketteryyteen ja juoksemiseen sekä selkeään ohjaamiseen. Ja pitää hauskaa helpolla radalla. Radat menikin oikein kivasti ja vain kontaktit tuottivat ongelmia. Oskun kanssa olin jo syksyllä päättänyt, että siirrytään juoksukontakteihin, mutta eihän niistä ole mitään tullut. Nyt alkaa taas tuntua siltä,  että pitäisi sittenkin ottaa pysähtymiskontaktit tehokuurille. Olisi varmaan fiksua päättää vähitellen mitä haluan, niin Oskunkin olisi helpompi se toteuttaa.


Sunnuntaina odoteltiin bussia Sörnäisissä matkalla epiksiin.


Normi-Hemppa :)


Välillä esitetään söpöjä ja nukutaan lähekkäin.


Kurainen Hemppa.
Muutama viikko sitten käytiin supermöllikisoissa, joihin Helmikin saattoi osallistua, kun rataan ei kuulunut kuin hyppyjä ja putkia. Yhtään Helmi ei häiriintynyt ratatyöntekijöistä tai tuomarista ja muutenkin meni hyvin. Vähän liian vaikea tuo sylkkäri oli myös Oskulle, mutta laiskalle muuten olisi sopinut. Jälkeenpäin sain vähän kommenttia, että Helmiinkin pitää alkaa luottamaan eikä pitää niin kiinni kädessä. :)


Ja Oskukin sai yhden startin. Nämä minullekin helpot radat on kivoja, kun saa hyviä kokemuksia, kun ei ole liian vaikeaa rataa. Lähdössäkin Osku pysyi hyvin. Ja tietoisesti luotin Oskuun ja yritin keskittyä itse pinkomaan eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti