perjantai 18. huhtikuuta 2014

Helmin leikkaus ja Oskun kontaktitreenit

Tällä viikolla oli Oskulla agilitytreenit keskiviikkona. Ennen harkkoja käytiin Helmin kanssa vauvapuomilla kävelemässä. Ei ihan helppoa puuhaa, kun mokoma yrittää hyppää nousuilta alas kummalle tahansa puolelle ja tasaseltakin hyppäsi kerran alas. Jos hihna ihan lyhyenä, niin Helmi ihmettelee/jännittää mitä nyt tapahtuu ja jos namin perässä yrittää houkutella, niin menee ihan sekaisin... No, muutamat hyvät alastulokontaktit saatiin, joissa namin jälkeen Helmi jo vähän odotti lupaa irrota.

Oskun treeneissä tehtiin 10 min putkeen lähinnä rataa. Lopussa alkoi olla oma pää kuin koirakin lopussa. Eniten treenattiin hyppy-keinu-hyppy-systeemiä, jonka olin onnistunut päähäni hahmottamaan jotenkin väärin. Olipa taas vaikeeta!

Helmirassu kävi steriloinnissa eilen. Illan olikin ihan kanttuvei, mutta aamulla (5.30) oli jo ihan oma itsensä. Vähän vielä tötterö haittaa, mutta ei paljoa. Osku kiertää Helmiä kaukaa. Liekö haisee leikkaukselle tai sitten Osku pelkää, että tötterö on tarttuvaa. Hyvä niin. Ekat ärinätkin tuli Helmistä eli ihan oma itsensä on....

Sillä välin, kun Helmi oli lekurissa, treenattiin Oskun kanssa pysähdyskontaktia parvekkeella, jonne silityslauta on muuttanut. Aika hyvin muisti aiemmilta ajoilta mitä tällä rakennelmalla treenataan. Nyt myös alkanut hoksaamaan, että namin saa hakea vasta vapautuskäskyn jälkeen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti